fredag 10 januari 2020

2020, det låter som ett praktiskt årtal och nu gör jag come back på denna blogg, som heter Bengt Bergs blogg. De gamla kinesiska skrivtecknen här till vänster betyder just detta mitt 9 bokstäver långa namn.
Jag vill önska er och mig själv god fortsättning på det nyss påbörjade decenniet och om makterna så önskar skall jag försöka hålla liv i denna skrivstuga!

3 kommentarer:

Stewe Claeson sa...

Välkommen tillbaka gamke vän!

Inkan© sa...

Gott Nytt! Och du har varit saknad.

Nira Shalom sa...

Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt plats där jag kommer att få mitt hjärtebegär utan någon biverkning. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det var gjort, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att tillgodose mitt hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare