fredag 18 september 2015

Heidruns på bokmässan
24 – 27 sept 2015

Monter C03:40

Nu höstar vi vidare …
mot de färggranna, fallande och de vita väntande bladens årstid. Hösten är ju skördetid, inte bara det som vi får ur jord och mylla utan också de frukter som författarnas och bildskaparnas arbete resulterar i – böckerna!

Återigen för det stora årliga bokfesten i Göteborg och i år innebär detta lite extra eftersom Heidruns Förlag firar 25-årsjubileum och kan presentera en rad spännande och annorlunda böcker. Under två och ett halvt decennium har vårt lilla förlag i Fensbol gett ut inte mindre än cirka 170 titlar – skönlitteratur, poesi, konst, resor, humor, debatt, barn, ja, alla möjliga genrer. Såväl etablerade författare som debutanter har fått plats, värmländska berättare vid sidan av röster från vida världen …

En överblick får man på vår hemsida www.heidruns.se

Också i år är spännvidden stor: Från en levande klassisker som finlandssvenske Claes Andersson (och den nya diktsamlingen En morgon vid havet), via en svenskättad tysk Östersjöförfattare Michael Augustin (Till flaskpostens mottagare), till en mycket spännande debutant från Tornedalen, Per Teofilusson: Norrsken över Kloster Pub). Dessutom Boel Schenlaers kortroman Inte ett barn som du och Crister Enanders essäsamling I motstånd växer tanken – om kvinnliga författare.

Som en extra bonus kommer ett år försenat Rosa & Liksom – en kattbok, med fotografier, dikter, dagboksnedteckningar av Bengt Berg och Gun-Britt Karlsson.På Bok & biblioteksmässan i Göteborg (24–27 september) kommer Heidruns Förlag att finnas på plats under det i taket svävande VÄRMLAND i C-hallen. Vi hälsar alla och envar varmt välkomna till vår monter: C03:40, som ligger vägg i vägg med den stora Värmlandsmontern.

Heidruns Förlag
www.heidruns.se
info@heidruns.se
Tel 0560 421 26, 070 582 76 08, 070 511 85 34

Inga kommentarer: